Jazzhoppan

Välkommen till min värld

Svingar yxan

Publicerad 2010-02-25 12:35:06 i I min värld

Mitt stackars hem har blivit försummat på sista tiden. Det ekar tomt i kylskåpet och dammråttorna springer efter mig i hallen. Jag har inte varit hemma så mycket på sista tiden, därav denna fullkomliga misär i Jazzhoppans hem i Storskogen. Det känns som om jag får slå mig fram med yxan för att komma fram. Det är jobbigt att hugga ved i skogen, jag har fått pausa flera gånger.

Men snart har det blivit en rejäl vedhög. Jag rensar. Typ. Jag rensar på vinden och i lägenheten. Tänk vad mycket skit man samlar på sig på drygt ett och ett halvt år. Och det gör ont i min Feng Shui-själ. Mår inte bra av det. Bort bort bort. Papper, papper, papper och åter papper. Hur mycket papper kan man ha egentligen? Det tar liksom aldrig slut. Jag packar ihop kläder som jag ska ge bort eller sälja. Sorterar skor och märker upp mina skokartonger.

Jag har ett projekt kvar. En kartong på vinden. Märkt med texten "Bröllop". Den ligger där och sprider dålig Kharma. Den har fått ligga där väldigt länge nu och gro. Och nu ska det bort. Vet dock inte riktigt var jag ska göra av alla grejer bara. Fotoalbum, presenter, minnen, skor och brudklänning...
Ska jag kasta, bränna eller vad gör man? Ska jag bara rensa, sortera och packa om och ställa den ännu lite längre in i förrådet för att sen kasta den vid ett senare tillfälle?

Insnöad

Publicerad 2010-02-24 11:23:53 i I min värld

I och med trassel med kollektivtrafiken har jag varit typ insöad bakom storstadsfjället. Jag har inte varit i skogen på flera dagar. Måste åka hem nu och hugga ved. Hej.

Vårkänslor

Publicerad 2010-02-11 12:43:14 i Kärlek

Värme. Svindlade höjder. Frisk luft. Vackra färger. Blommor med välutvecklat rotsystem. Rosa moln.


Vet inte hur ni har det men hos mig är det vår.

När man minst anar det

Publicerad 2010-02-06 14:45:00 i Kärlek

När jag minst anade det knackade Skalman på.
Får jag bo här? Jag lovar att vara snäll, jag har till och med ett eget hus, jag sover och äter på regelbundna tider.
Okej då.

Annars kan han ju alltid leka med Isbjörn

Om

Min profilbild

Jazzhoppan

Ovanlig fast ändå väldigt vanlig. Skriver om det mesta och bästa i livet. Välkommen till min värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela