Jazzhoppan

Välkommen till min värld

Ledsagare

Publicerad 2011-10-31 09:28:30 i I min värld

Jag tror inte på spöken eller andar och har aldrig gjort. Däremot har jag på senare tid kommit fram till att några personer som jag har mött i mitt liv kommer att följa med mig på resten av vandringen.
Någon håller sin hand på min axel och leder mig och någon annan håller mig i handen med sin ena hand och i den andra håller de mitt hjärta. Det känns bra på nåt vis.

Nu är det dags

Publicerad 2011-10-24 20:37:22 i I min värld

Det känns väldigt fint att se att det finns läsare kvar därute med tanke på hur dålig jag är på att skriva just nu. I allafall här. Jag skriver ömsom tentor och ömsom böckerna om mitt liv. Jag bestämde mig för ett år sedan att börja ett nytt kapitel i mitt liv, jag skulle vidareutbilda mig och skaffa mig ett riktigt jobb. Det känns jättebra och även om tentaångesten kommer över mig ibland så funkar det bra, om jag gör det som jag ska vill säga. Hittills har jag klarat mig och alla säger att första terminen är värst så jag biter ihop och hoppas på det bästa.
Tydligen början även annan resa, den som är bara min egen och den som tar mig inåt. Jag har bestämt mig för att nu är det dags men jag är livrädd för jag har ingen aning vart detta kommer att sluta. Jag hoppas att jag själv och mina närstående orkar för det här har legat alldeles för länge nu och väntat på att få se dagens ljus. Jag vet också att en del personer i mitt liv har fått lida pga mig och det gör mig ont. Förlåt. Men jag menade inget illa.
Det är kanske inte rätt läge att göra detta just nu men jag måste. För min egen skull.
Okej... då börjar jag. Nu.

Vad ser du?

Publicerad 2011-10-15 14:33:00 i Betraktelser

Jag har kommit fram till saker. Jobbiga saker. Saker om mig själv. Återigen är min självbild annorlunda än den bilden som andra har om mig. Tydligen har jag missat något. Jag har ett val, antingen att göra något åt det eller att skita i det. Just nu känns det som om hur jag än gör så kommer det att bli jobbigt. Vilket gör minst ont? Eller kanske rättare sagt, vilket vinner jag på? Pest eller kolera.

Om

Min profilbild

Jazzhoppan

Ovanlig fast ändå väldigt vanlig. Skriver om det mesta och bästa i livet. Välkommen till min värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela