Jazzhoppan

Välkommen till min värld

Weekend

Publicerad 2007-10-08 12:24:49 i Sköna dagar

Helgen som gick var helt fantasiskt skön.
Den inleddes på fredagskvällen med en god middag med M och det var väldigt mysigt. Vi försökte komma ikapp med varandras liv som som den senaste tiden bara har sprungit förbi. Vi har visserligen försökt att äta middag tillsammans varje dag den senaste men vi behövde fredagskvällen också. Vi pratade och pratade... Väldigt trevligt.

M hade fått ett presentkort på en weekend på Smådalarögård för två som vi med glädje utnyttjade. Vi åkte dit på lördag eftermidddag och det första vi gjorde var att gå en lång promenad runt Rosenön och vi båda kände att hösten var här för att stanna. Det var lagom kyligt och luften var frisk som den brukar vara just på hösten. Senare på eftermiddagen bjöds det på fika med kakbuffé till Ms stora glädje!
Vi hade bokat bastun och vi båda hade väl planer på att ta ett dop i havet i samband med det men när vi hörde att det bara var 11 grader så nöjde vi oss med att doppa fötterna. Kallt. Så var även ölen i bastun...
Kvällen fortsatte med trerätters middag med väl utvalda viner till. Allt var väldigt gott och sedan ramlade vi in i loungedelen av gården och jäste klart med varsitt glas, calvados till M och vitt vin till mig.

Helgen har varit bra.
Fler sådana.

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2007-10-09 15:57:59

Det låter supernajsigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jazzhoppan

Ovanlig fast ändå väldigt vanlig. Skriver om det mesta och bästa i livet. Välkommen till min värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela